Trenutna cena študentskega bona: 2,85/5,48 eur  
HDH TIMA d.o.o.,
Taborska ulica 12,
2000 Maribor,
Davčna: SI11044918
 

Za študente

Cena študentskega obroka znaša 5,48 € medtem ko doplačilo znaša 2,85 €.
Ob študentskem kosilu točeno pivo 0,3 L 0,90 € ter Coca cola 0,25 L 0,90 €.

Informacije o jedeh, ki vsebujejo alergene ali snovi, ki povzročajo alergijske reakcije lahko dobite pri natakarju ali v jedilnem listu.

** STALNA PONUDBA ŠTUDENTSKIH MENIJEV **

1. Dnevna juha, čevapčiči, lepinja ali đuveč riž ali pommes, sestavljena solata

2. Dnevna juha, pleskavica, lepinja ali đuveč riž ali pommes, sestavljena solata

3. Dnevna juha, pikantni (leskovački) čevapčiči, lepinja ali đuveč riž ali pommes, sestavljena solata

4. Dnevna juha, pikantna (leskovačka) pleskavica, lepinja ali đuveč riž ali pommes, sestavljena solata

5. Dnevna juha, piščančji file na žaru, lepinja ali đuveč riž ali pommes, sestavljena solata

6. Dnevna juha, sarma ali polnjena paprika (sezonsko) s pire krompirjem, sestavljena solata

7. Dnevna juha, leskovačka mučkalica, lepinja, sestavljena solata

8. Dnevna juha, prebranec s klobaso, lepinja, sestavljena solata

9. Dnevna juha, čufti v paradižnikovi omaki s pire krompirjem, sestavljena solata

10. Dnevna juha, solata orient s piščancem, lepinja, sadje

11. Dnevna juha, solata orient s tuno ali solata orient “vege”, lepinja, sadje

12. Dnevna juha, vegetarijanski krožnik, lepinja, sadje

** PONUDBA DNEVNIH MENIJEV **

Ponedeljek:
1. Gyros s pomfrijem
2. Špageti carbonara
3. Falafel z đuveč rižem

Torek
1. Mesna lazanja
2. Patata con Pollo
3. Gratinirani lignji s sirom, dollar čips, smetanova omaka

Sreda
1. Tortilja s piščančjim mesom, koruzo, fižolo in papriko
2. Štefani pečenka s praženim krompirjem
3. Segedin golaž s pire krompirjem

Četrtek
1. Pečene perutničke s pomfrijem
2. Špageti s tuno
3. Zrezek »Čili Vili« z đuveč rižem

Petek
1. Postrv na žaru z maslenim krompirjem
2. Karađorđev zrezek s pomfrijem
3. Sexy čevapčiči, lepinja ali đuveč riž ali pommes

Dnevni študentski meni je sestavljen iz dnevne juhe, glavne jedi ter sestavljene solate.